Leuk om te spelen in De Verbeelding, Zeewolde – en straks in de OBA Buitenveldert

Strap

19 april 2017 speelden we driemaal als Strapatsky Kwartet  in het prachtige theatertje De Verbeelding.

‘We’ zijn: Rob Vlaar, Markward Smit, David van Aalderen en ondergetekende.

Begonnen als ‘Strapatsky Trio’. (Het Strapatsky Trio bestaat uit drie of meer gebroeders en gezusters Strapatsky. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze graag samen muziek maken en op een ronde marimba spelen. Daarnaast zingen ze en beheersen diverse andere officiële instrumenten en gevonden voorwerpen. Ze laten het publiek graag horen wat ze hebben ingestudeerd aan eigen of gerecyclede muziek. Hun belangstelling varieert van Brahms tot de Red Hot Chili Peppers, van soul tot volksmuziek en alles wat ze in de tussentijd ontdekken.

De kans bestaat dat u onhoudbaar gaat verlangen om ook een Strapatsky te worden. Dat kan! Het trio schept graag de gelegenheid voor u om op een laagdrempelige, maar toch interessante manier mee te kunnen spelen.)
Voor ons komende optreden, 1 juni om 11 u in de OBA Buitenveldert, worden we gemakshalve als ‘Strapatsky Ensemble’ aangekondigd, om verwarring over aantallen te voorkomen.